Ford sikkerhetspakke er utvalgt for å ivareta maksimal sikkerhet for Ford-føreren og passasjerene ved et eventuelt havari eller uhell. Sikkerhetspakken tilfredsstiller de nyeste europeiske lovkravene.

Kalff Sikkerhetspakke Nano "Duo"

2 332 712

kr 165,001

Større førstehjelpssett i myk pose, i tillegg utstyrt med varseltrekant. En av de mest plassbesparende løsningene på markedet på grunn av svært liten størrelse. Med borrelås-striper på baksiden for montering og system med 2 rom for separat oppbevaring av varseltrekant. Inneholder førstehjelpsbrosjyre med praktiske og nyttige notater. Med innhold og oversikt på engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, italiensk, spansk og portugisisk. Innholdet er i samsvar med de siste DIN-standardene og ECE R27


Garanti dekket av Fords underleverandør.

Passer til
Finn din forhandler
Legg til i ønskelisten

1 Veil.pris inkl.mva.

* Tilbehør fra underleverandører kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette kan du få fra din Ford-forhandler. Eier av Bluetooth®-varemerket og logoene er The Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerket og logoer eies av Apple Inc. Andre varemerker og handelsnavn tilhører sine respektive eiere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Fords politikk innebærer kontinuerlig produktutvikling. Vi forbeholder oss når som helst retten til å endre spesifikasjoner, farger og priser på modeller og utstyr illustrert og beskrevet i denne online-publikasjonen. Bilder kan også variere. Denne online-publikasjonen inneholder både originalt Ford-tilbehør så vel som en rekke produkter fra våre leverandører. *Omhyggelig utvalgte tilbehørsartikler merket med våre leverandørers varemerker kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette finnes via garanti-ikonet som vises sammen med hvert eneste produkt, eller hos din Ford-forhandler. Montering av tilbehør kan påvirke drivstofforbruket for din bil. Eier av Bluetooth® varemerke og logo er Bluetooth® SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerke og logo tilhører Apple Inc. Andre varemerker og handelsmerker tilhører sine respektive eiere.