Nye helelektriske Explorer
3D-printing

3D-printing har eksistert i industrielle produksjonsprosesser en god stund. Det har blitt populært langt utenfor produksjonshallene og ingeniørkontorene de siste årene. Ettersom forbrukerprintere stadig blir billigere og enklere å bruke, øker antallet brukere jevnlig. 3D-printing har kanskje ikke funnet veien inn i den gjennomsnittlige husholdningen ennå, men det har lenge vært et pålitelig verktøy for flere og flere teknologientusiaster, kunst- og håndverksentusiaster og 3D-designere. Alle som har tilgang til en 3D-printer og passende 3D-modeller kan printe sine egne gjenstander hjemme, alt fra leker og dekorasjonsartikler til verktøy, reservedeler og til og med biltilbehør.

Og det er her vi kommer inn i bildet. Ford utvikler stadig nye metoder for å gi deg den beste opplevelsen med kjøretøyet ditt og gjøre det mulig for deg å få mest mulig ut av reisen din med Ford.

Så hvorfor ikke ta saken i egne hender og printe din Fords neste oppgradering selv? Ford er stolte av å tilby gratis STL-filer med ulike gadgets for å få mest mulig ut av kjøretøyets Megakonsoll og for å gjøre kjøreturen enda mer komfortabel, praktisk og effektiv.

Har du ikke en 3D-printer? Kanskje du kjenner noen som har? Hvis de har lyst til hjelpe deg, kan du bare sende dem en link til denne oversiktssiden eller en annen spesifikk 3D-modell.


Anbefalte print-innstillinger
Trykkheft: 						valgfritt
Støtte: ja
Oppløsning: 0,2
Utfylling: 20%
Anbefalt filamentmateriale: PLA

Flerfunksjonell oppbevaringsboks

Utvid oppbevaringsmulighetene med den 3D-utskriftbare flerfunksjonelle oppbevaringsboksen. Utformet for å passe perfekt i Megakonsollen på din nye helelektriske Explorer. Hjelper deg å oppbevare tingene dine på en mer effektiv måte. Boksen kan plasseres enten horisontalt eller vertikalt i Megakonsollen. Utnytt plassen på beste måte!

Oppbevaringsboks

Hold orden i Megakonsollen! Den 3D-utskrivbare oppbevaringsboksen passer lett inn i Megakonsollen på din nye helelektriske Explorer og deler plassen inn i praktiske deler. Den kommer til og med en klips som holder papirene dine pent sammen. Slutt på at ting flyter rundt!

Skillevegg

Vil du gjerne ha mer orden i oppbevaringsrommene? Den 3D-utskriftbare skilleveggen til Megakonsollen i din nye helelektriske Explorer holder orden på alle småtingene dine. Ikke bare fungerer den som en skillevegg, men den har også penn, kortholder og plass til leppestift eller neglelakk. Liten oppgradering med stor virkning!

Flerfunksjonell skillevegg

Føler du at dybden i Megakonsollen på din nye helelektriske Explorer ikke er utnyttet fullt ut? Den 3D-utskriftbare multifunksjonelle skilleveggen skaper et nytt nivå i oppbevaringsboksen, med en klaff for å åpne og få tilgang til plassen under. Når den er stengt, skaper den et lukket rom som ikke umiddelbart vises for å gi trygg oppbevaring til verdisakene dine.

Flerfunksjonell koppholder-grensesnitt

Hva hvis koppholderen i Megakonsollen kunne brukes til mer enn bare kopper? Utvid mulighetene dine med det 3D-utskrivbare multifunksjonelle koppholder-grensesnittet, montert på koppholderen på din nye, helelektriske Explorer. Brukergrensesnittet lar deg benytte ulike typer holdere, enten det er for telefonen din, nettbrettet eller er et lys. Modellen inneholder brukergrensesnitt for koppholder og telefonholder.

ANSVARSFRASKRIVELSE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® er varemerker som tilhører Ford eller deres tilknyttede selskaper.

Fords politikk innebærer kontinuerlig produktutvikling. Vi forbeholder oss når som helst retten til å endre spesifikasjoner, farger og priser på modeller og utstyr illustrert og beskrevet i denne online-publikasjonen. Bilder kan også variere. Denne online-publikasjonen inneholder både originalt Ford-tilbehør så vel som en rekke produkter fra våre leverandører. *Omhyggelig utvalgte tilbehørsartikler merket med våre leverandørers varemerker kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette finnes via garanti-ikonet som vises sammen med hvert eneste produkt, eller hos din Ford-forhandler. Montering av tilbehør kan påvirke drivstofforbruket for din bil. Eier av Bluetooth® varemerke og logo er Bluetooth® SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerke og logo tilhører Apple Inc. Andre varemerker og handelsmerker tilhører sine respektive eiere.

" " " "