Finn det perfekte stedet å sette opp takteltet. Soverommet for natten er bokstavelig talt der bilen din tar deg.

2 616 022

ARB* Taktelt Flinders, med stige

kr 23 865,001

Flinders taktelt er utformet slik at det kan monteres på takgrinden eller tverrstengene på taket. Det er kraftig, stivt og vanntett og er en perfekt følgesvenn på alle dine campingutflukter. Det har soveplass til to personer og kan brukes under alle værforhold. Der kjøretøyet ditt kan ta deg, kan også teltet ditt være med. Slå det opp og du kan nyte en god natts søvn. Det er enkelt og raskt å slå opp da madrassen og rammen er helintegrert. Bare løsne glidelåsen på dekselet, som ikke må fjernes, åpne teltet ved hjelp av stigen og skyv de uttrekkbare stengene i posisjon. Alle innvendige stenger vil slås på plass. Det er enkelt å komme inn i og ut av sengen ved hjelp av den innfellbare aluminiumsstigen. Det er også enkelt å pakke det ned ved hjelp av de to interne strikksnorene som trekker ned sidene av teltet idet det felles ned.

Brukes i kombinasjon med ARB smalt monteringsplatesett for ARB takstativ eller ARB monteringsbrakettsett for takstenger.

  • 50 mm fast og god skummadrass, avtagbart trekk og festestropper for sengetøy.
  • 4 stk. innebygde oppbevaringslommer/skolommer
  • Innebygget 300 lumen LED-berøringslampe, 2 stk. USB ladeporter og et 12-volts strømuttak.
  • 3 stk. glidelåsvinduer med insektskjerming, dør med glidelås, takvindu med utsikt til himmelen og ventilasjonsåpning til bruk i all slags vær
  • Inngang og sidevinduer med beskyttelse mot sol og regn
  • Høyde i nedpakket tilstand kun 200 mm (uten stige) med lite luftmotstand og bedre aerodynamiske egenskaper
  • Dimensjoner i pakket tilstand: 1400 x 1200 x 200 mm (300 mm med stige) (l x b x h)
  • Dimensjoner i åpen tilstand: 1400 x 2400 x 1400 mm (l x b x h)
  • Lastekapasitet på stige: 120 kg
  • Vekt: 56 kg (tørr)

Produktfordeler:

• Romslig soveplass for 2 voksne.
• Enkelt å sette opp og pakke sammen takket være et deksel integrert i teltstrukturen.
• Økt innvendig volum takket være buede teleskopstenger.
• Bykollisjonstestet i henhold til DEKRA.
• Leveres med 2 års leverandørgaranti.


Garanti dekket av Fords underleverandør. Kontakt din Ford-forhandler for nærmere opplysninger.

Velg modell for mer informasjon og bilder

Velg aktuelle biler

1 Veil.pris inkl.mva.

* Tilbehør fra underleverandører kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette kan du få fra din Ford-forhandler. Eier av Bluetooth®-varemerket og logoene er The Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerket og logoer eies av Apple Inc. Andre varemerker og handelsnavn tilhører sine respektive eiere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® er varemerker som tilhører Ford eller deres tilknyttede selskaper.

Fords politikk innebærer kontinuerlig produktutvikling. Vi forbeholder oss når som helst retten til å endre spesifikasjoner, farger og priser på modeller og utstyr illustrert og beskrevet i denne online-publikasjonen. Bilder kan også variere. Denne online-publikasjonen inneholder både originalt Ford-tilbehør så vel som en rekke produkter fra våre leverandører. *Omhyggelig utvalgte tilbehørsartikler merket med våre leverandørers varemerker kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette finnes via garanti-ikonet som vises sammen med hvert eneste produkt, eller hos din Ford-forhandler. Montering av tilbehør kan påvirke drivstofforbruket for din bil. Eier av Bluetooth® varemerke og logo er Bluetooth® SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerke og logo tilhører Apple Inc. Andre varemerker og handelsmerker tilhører sine respektive eiere.

" " " "