Gir optimal beskyttelse og komfort. De ulike barnesetene tilfredsstiller alle relevante sikkerhetsstandarder og er tilgjengelige for barn i alle aldre, også med ISOFIX. Avtagbare og vaskbare trekk.

Britax Römer® Barnesete BABY-SAFE ISOFIX base

1 670 734

kr 2 660,001

For barn opptil 13 kg. Barnesetet klikkes enkelt av og på til ISOFIX-festepunktene i bilen. Den støtelastiske stangen sørger for trygg montering og reduserer bevegelser. Med integrert fotstøtte for ekstra stabilitet, testet og godkjent i henhold til ECE R 44/04 norm


Garanti dekket av Fords underleverandør.

Passer til
Finn din forhandler
Legg til i ønskelisten

1 Veil.pris inkl.mva.

* Tilbehør fra underleverandører kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette kan du få fra din Ford-forhandler. Eier av Bluetooth®-varemerket og logoene er The Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerket og logoer eies av Apple Inc. Andre varemerker og handelsnavn tilhører sine respektive eiere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Fords politikk innebærer kontinuerlig produktutvikling. Vi forbeholder oss når som helst retten til å endre spesifikasjoner, farger og priser på modeller og utstyr illustrert og beskrevet i denne online-publikasjonen. Bilder kan også variere. Denne online-publikasjonen inneholder både originalt Ford-tilbehør så vel som en rekke produkter fra våre leverandører. *Omhyggelig utvalgte tilbehørsartikler merket med våre leverandørers varemerker kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette finnes via garanti-ikonet som vises sammen med hvert eneste produkt, eller hos din Ford-forhandler. Montering av tilbehør kan påvirke drivstofforbruket for din bil. Eier av Bluetooth® varemerke og logo er Bluetooth® SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerke og logo tilhører Apple Inc. Andre varemerker og handelsmerker tilhører sine respektive eiere.