Ford sikkerhetspakke er utvalgt for å ivareta maksimal sikkerhet for Ford-føreren og passasjerene ved et eventuelt havari eller uhell. Sikkerhetspakken tilfredsstiller de nyeste europeiske lovkravene.

Kalff* Sikkerhetspakke Nano "Trio"

2 332 709

kr 180,001

Større førstehjelpssett i myk pose, i tillegg utstyrt med gul refleksvest og varseltrekant. En av de mest plassbesparende løsningene på markedet på grunn av svært liten størrelse. Med borrelås-striper på baksiden for montering og system med to rom for separat oppbevaring av varseltrekant. Inneholder førstehjelpsbrosjyre med praktiske og nyttige notater. Med innhold og oversikt på engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, italiensk, spansk og portugisisk. 225 x 190 x 65 mm, innhold ifølge nyeste DIN-standarder, ECE R27 og EN ISO 20471


Garanti dekket av Fords underleverandør. Kontakt din Ford-forhandler for nærmere opplysninger.

Passer til
Finn din forhandler
Legg til i ønskelisten

1 Veil.pris inkl.mva.

* Tilbehør fra underleverandører kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette kan du få fra din Ford-forhandler. Eier av Bluetooth®-varemerket og logoene er The Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerket og logoer eies av Apple Inc. Andre varemerker og handelsnavn tilhører sine respektive eiere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Fords politikk innebærer kontinuerlig produktutvikling. Vi forbeholder oss når som helst retten til å endre spesifikasjoner, farger og priser på modeller og utstyr illustrert og beskrevet i denne online-publikasjonen. Bilder kan også variere. Denne online-publikasjonen inneholder både originalt Ford-tilbehør så vel som en rekke produkter fra våre leverandører. *Omhyggelig utvalgte tilbehørsartikler merket med våre leverandørers varemerker kan ha ulike garantibetingelser. Detaljer om dette finnes via garanti-ikonet som vises sammen med hvert eneste produkt, eller hos din Ford-forhandler. Montering av tilbehør kan påvirke drivstofforbruket for din bil. Eier av Bluetooth® varemerke og logo er Bluetooth® SIG, Inc., og all bruk av disse merkene av Ford Motor Company er under lisens. iPhone/iPod varemerke og logo tilhører Apple Inc. Andre varemerker og handelsmerker tilhører sine respektive eiere.